Tel: 0314 - 324 740

Fax: 0314 - 343 492


CCD Salarisverwerking

Terborgseweg 140

7005 BD Doetinchem

Slimme software, waardoor we kosten kunnen besparen en de continuïteit kunnen waarborgen.

Plan uw route

Contact

Administratie- en accountantskantoren

Wij verzorgen de complete salarisadministratie voor diverse accountants- en administratiekantoren.


Deze kantoren hebben er voor gekozen om de complete salarisadministratie bij ons onder te brengen. Wij zijn hier erg flexibel in, sommige kantoren willen graag dat alle contacten via het eigen kantoor lopen terwijl wij bij andere kantoren rechtstreeks de werkgevers benaderen omtrent de salarisadministratie. Tevens maken enkele kantoren van onze software gebruik om kosten te kunnen besparen en om de continuïteit te waarborgen. We ondersteunen deze kantoren met loonadvisering, de inrichting van de salarisadministratie en assisteren tijdens ziekte.


Online salarisadministratie

Het softwarepakket (Loket.nl) waarmee CCD Salarisverwerking werkt kent vele mogelijkheden. Van het raadplegen van personeelsgegevens tot het verwerken van de salarisadministratie. Hierdoor kan het voeren van de salarisadministratie geheel worden afgestemd op uw wensen en mogelijkheden, uitgaande van de kennis die binnen uw organisatie aanwezig is.


Standaardpakket

Wij kunnen in overleg met u Loket.nl zo inrichten dat alleen de voor u relevante gegevens beschikbaar zijn. Met het standaardpakket voert

CCD Salarisverwerking de werkzaamheden voor u uit. U heeft toegang tot uw gegevens en u kunt ze altijd raadplegen.


Samenwerkpakket

Met het samenwerkpakket kunt u op een eenvoudige wijze zelf nieuwe medewerkers invoeren,  personeelsmutaties doorvoeren en raadplegen, of salarisgegevens aanpassen. Deze gegevens worden rechtstreeks in het pakket verwerkt, zodat u beschikt over een actueel personeelsbestand. U voert zelf uw gegevens in en wij  zorgen voor de correcte verwerking van de salarissen.


Uitgebreid pakket

U kunt hiermee zelf de salarisadministratie verwerken en controleren, waarbij u zelf ook verantwoordelijk bent voor de uitkomst van uw salarisadministratie. Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat de sociale verzekeringspremies en premiegegevens vanuit de CAO actueel zijn. Onze adviseurs kunnen u hierbij terzijde staan en desgewenst de verwerking van u overnemen (bijvoorbeeld tijdens ziekte en in de vakantieperiode).

Navigeer

CCD Salarisverwerking

Terborgseweg 140

7005 BD Doetinchem

Tel: 0314 - 324 740

Fax: 0314 - 343 492

ccd@ccd-sal.nl