Tel: 0314 - 324 740

Fax: 0314 - 343 492


CCD Salarisverwerking

Terborgseweg 140

7005 BD Doetinchem

Bekijk de mogelijkheden die CCD Salarisverwerking biedt met behulp van Loket.nl

Loket.nl

Plan uw route

Contact

Voor werkgevers


Meer inzicht door up-to-date managementinformatie en meer tijd voor werknemers door een gebruiksvriendelijke online applicatie voor personeel- en salarisadministratie. In digitale dossiers staan alle loon- en kostenoverzichten geordend bij elkaar. Tevens is een verlofmodule ter beschikking, waarin verschillende soorten verlof geregistreerd worden (zoals wettelijk verlof, bovenwettelijk verlof, TVT uren en ATV uren). Ook het aanvragen van verlof door de werknemer is hierin mogelijk. Zelfs personeelsdossiers zijn volledig te digitaliseren en belangrijke informatie over werknemers is snel terug te vinden. Loket.nl maakt de samenwerking tussen accountants en werkgevers een stuk makkelijker.


Optimale samenwerking

In de gebruiksvriendelijke online omgeving van Loket.nl kunnen CCD Salarisverwerking en de klant snel en veilig met elkaar communiceren en gegevens delen. Zo werk je intensiever samen en wordt het advies van CCD een stuk waardevoller.


Digitale Dossiers

In onze online applicatie raadpleegt u snel en digitaal de loonspecificaties, jaaropgaven, kostenoverzichten en loonaangiftes. Wilt u personeelsdossiers volledig digitaliseren? Met een additionele module is ook dat mogelijk in Loket.nl.


Managementinformatie

In onze applicatie voor personeel- en salarisadministratie vindt u actuele managementinformatie over o.a. salarisontwikkeling, werknemerskosten, verzuim, verlof en opleidingen. Dat maakt sturing een stuk effectiever.


Aandacht voor Werknemers

De personeel- en salarisadministratie kost minder tijd met Loket.nl. Daardoor kunt u ondersteuning geven aan werknemers waar nodig of meedenken over persoonlijke ontwikkeling. Meer tijd en aandacht. Dat is aantrekkelijk werkgeverschap.Voor administratie- en accountantskantoren


Groeiende klantrelaties

Alle ruimte voor het aangaan van nieuwe relaties en het ontdekken van andere branches. Meer aandacht besteden aan bestaande klanten. De commerciële ondersteuning van Loket.nl laat u als administrateur of accountant groeien in de goede richting.


Praktische koppelingen

Voer niet alleen informatie in, maar haal ook weer waardevolle informatie uit de online applicatie. Koppel Loket.nl met verschillende financiële pakketten, met systemen voor tijdregistratie en verzuimregistratie of pensioenfondsen.


Optimale samenwerking

Veilig inloggen en gegevens delen. Snel communiceren in een online omgeving die altijd en overal toegankelijk is. Mensen en bedrijven nóg beter leren kennen waardoor ondersteuning waardevoller wordt. Zo verandert samen werken in samenwerken.


Tijd voor advies

Slimme toepassingen besparen kosten en leveren tijdwinst op. Tijd die je als accountant nodig hebt om het MKB te helpen ontwikkelen. Groeien in deze tijd, betekent inspelen op snelle veranderingen. En daarbij is goed advies onmisbaar.


Navigeer

CCD Salarisverwerking

Terborgseweg 140

7005 BD Doetinchem

Tel: 0314 - 324 740

Fax: 0314 - 343 492

ccd@ccd-sal.nl