Over ons


Tel: 0314 - 324 740

Fax: 0314 - 343 492


CCD Salarisverwerking

Terborgseweg 140

7005 BD Doetinchem

Onze klantenkring bestaat uit werkgevers met werknemers van 1 tot meer dan 150 werknemers.

Plan uw route

Contact

We doen wat we zeggen


CCD Salarisverwerking is gevestigd in Doetinchem en gespecialiseerd in het verzorgen van de  salarisadministratie en loonadvisering. Wij werken met een team van specialisten vanuit ons in 2009 gebouwde kantoor in Doetinchem. Wij verzorgen de complete salarisadministratie voor vele werkgevers welke werkzaam zijn in diverse sectoren. Onze klantenkring bestaat uit werkgevers met 1 tot meer dan 150 werknemer(s). Door de diversiteit aan opdrachtgevers en onze jarenlange ervaring kunnen wij voor iedere klant het gewenste dienstenpakket aanbieden.


Onze dienstverlening kan bestaan uit enkel het verzorgen van salarisstroken  en de aangifte loonheffingen, alsmede de aangifte aan de pensioeninstanties. Ook het verzorgen van de complete loonadministratie kunnen wij voor u verzorgen, alles wat te maken heeft van aanname tot ontslag van personeel kunnen wij u aanbieden.


We maken gebruik van de software van Loket.nl. Dit is een overzichtelijke en praktische online applicatie voor personeel- en salarisadministratie. Als werkgever heb je in Loket.nl altijd alle gegevens over salaris- en personeelsadministratie, verlofregistratie, verzuim en arbeidsvoorwaarden ter beschikking voor uw bedrijf. Overal toegankelijk met een computer en een internetverbinding. In onze beveiligde omgeving zijn de dossiers en documenten logisch gearchiveerd. Met één druk op de knop vindt u wat u nodig heeft en met de uitgebreide up-to-date stuurinformatie houden wij als kantoor onze klanten goed op de hoogte van de actuele stand van zaken. Zo anticiperen wij snel op ontwikkelingen en werken we slim samen met onze relaties.

Navigeer

CCD Salarisverwerking

Terborgseweg 140

7005 BD Doetinchem

Tel: 0314 - 324 740

Fax: 0314 - 343 492

ccd@ccd-sal.nl